Hvem er vi

HR Entreprise blev etableret i februar 2012 og har lige siden varetaget små og store projekter for private og alle typer erhvervskunder. Vores stærke team består af en tømrermester, tømrersvende, arbejdsmænd og lærlinge. Flere af vores medarbejdere har 10-15 års erfaring med tømrerarbejde og er vant til at arbejde på store byggepladser og ved parcelhuse, samt alt ind imellem.

Vi sætter en ære i at udføre det bedste og mest tidssvarende arbejde. Vi tænker innovation ind i alle vores løsninger. Du opnår dermed et resultat som skiller sig ud, og ikke bare ligner alt andet. Vi er eksperter i alle former for arbejde med træ og leverer altid vores ypperste.

Vores personlige håndtering af enhver opgave betyder, at du altid får et resultat som overgår dine forventninger og som til fulde opfylder dine behov.

Vi udarbejder gerne et tilbud på en skræddersyet løsning til dig og dine ønsker. Ring til os på 29 72 46 20 eller udfyld vores kontaktformular her på hjemmesiden. Så vender vi straks tilbage og finder den perfekte løsning for dig.

Kontakt os nu

NYT TAG

INNOVATIVE LØSNINGER

HVEM ER VI

Seneste nyt fra HR Entreprise

[custom-facebook-feed]