Nyt tag?

Vi lægger nyt tag på din dit parcel eller din villa i løbet af få uger, og foretager alt nødvendigt arbejde undervejs. Ingen bolig er for stor eller besværlig for os. Projektets varighed varierer afhængigt af om der skal arbejdes med undertag og alt efter hvilke materialer der benyttes. Vores erfaring omfatter blandet andet arbejde med eternit, skiffer og tegl. Vi involverer dig gerne i udarbejdelse af tegninger, men kan også varetage det hele selv, så du ikke skal tænke på noget overhovedet.

Et nyt tag kan løfte boligens udtryk til nye højder og er kronen på værket når boligen skal fornyes. I vores samarbejde drøfter vi korrekt materialevalg, så taget fremstår bedst muligt i forhold til din bolig.

Vi bygger tage i alle størrelser og former, samt har erfaring med at renovere tage på alt fra villaer til gods. HR Entreprise har varetaget udskiftningen af taget på Frederiksholm Gods. Her måtte vi skræddersy alt ned til mindste detalje for at garantere et perfekt resultat.

Vi kan give et tilbud på udskiftning af netop dit tag. Udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside eller ring til os på 29 72 46 20, så aftaler vi nærmere om at varetage dit byggeprojekt.

Kontakt os nu

NYT TAG

INNOVATIVE LØSNINGER

HVEM ER VI

Seneste nyt fra HR Entreprise

[custom-facebook-feed]